Γήρανση Χεριών: Πρόληψη & Αντιμετώπιση

Τα χέρια αποτελούν το τελικό τμήμα των άνω άκρων του ανθρώπου .
Είναι όργανο αίσθησης και επικοινωνίας.

PRX T33 Μη Ενέσιμη Βιοανάπλαση

Είναι μια πατενταρισμένη ιατρική φόρμουλα με πιστοποίηση CE η οποία κάνει δερματική βιοδιέγερση  – σύσφιξη δέρματος, ενώ περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα τριχλωρο – οξικού οξέος (TCA), δε ξεφλουδίζει άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το καλοκαίρι.

BOTOX

Οι ρυτίδες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Ο χρόνος, οι επαναλαμβανόμενες συσπάσεις των μυών του προσώπου και η συνεχής έκθεση στον ήλιο, μειώνουν σταδιακά την ελαστίνη και το κολλάγονο που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση και επιδείνωση των ρυτίδων.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Μπορείτε να φανταστείτε μια ζωή χωρίς ίχνος ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, όπου το ξυράφι, το κερί και οι άλλες επίπονες μέθοδοι αποτρίχωσης θα αποτελούν μακρινό παρελθόν;

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Όλοι αναζητούν την ευτυχία, την εσωτερική ικανοποίηση που γεμίζει την ψυχή μας δηλαδή, την καλή και ευνοϊκή τύχη. Σύμφωνα με τον Καντ η ευτυχία αποτελεί “την ικανοποίηση όλων των κλίσεών μας, τόσο σε έκταση, δηλαδή σε πολλαπλότητα, όσο και σε ένταση, δηλαδή σε διάρκεια”.
ezgif.com-gif-maker (7)

ΠΕΡΙ ΩΜΟΦΑΓΙΑΣ

«Τα τελευταία είκοσι χρόνια κατέβαλα συστηματική προσπάθεια να ακολουθώ μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Επέλεγα βιολογικά προϊόντα, απέφευγα τις επεξεργασμένες τροφές, περιόρισα το κόκκινο κρέας και σταδιακά έγινα χορτοφάγος.
ezgif.com-gif-maker (6)

ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Οι επιστήμονες λένε ότι όλες οι αρρώστιες έχουν νοητική ρίζα και ότι όλα ξεκινάνε από πάνω προς τα κάτω, μαθαίνουμε από κάθε τι, να ενεργοποιήσουμε τη βούλησή μας και να βρίσκουμε έξυπνες λύσεις στα προβλήματά μας.