Σύστημα Cavitation – Λιπογλυπτική

κυτταρίτιδα

Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με ειδικούς υπερήχους

Η μέθοδος Cavitation [σπηλαίωσης] αποτελεί στην αισθητική ιατρική την πιο δραστική μη επεμβατική μέθοδο αφαίρεσης τοπικού λίπους με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Είναι μια θεραπεία με ορατά αποτελέσματα που εφαρμόζει μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο.
Η εφαρμογή της σπηλαίωσης μπορεί να διασπάσει το λίπος αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας εστιασμένα δυνατά κύματα υπέρηχων, οι οποίοι δονούν τα λιποκύτταρα, τα οποία διασπώνται και τελικά αποβάλλονται μέσω της διούρησης.

Περιοχή Εφαρμογής

Η θεραπεία σπηλαίωσης προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος, όπως, πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.
Τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλoγα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, τον μεταβολισμό, την λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές.
Η σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Θεραπευτικές Συνεδρίες

Ο εξειδικευμένος γιατρός προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Μετά την πρώτη συνεδρία, παρατηρείται απώλεια 2 – 10 πόντων στη περιοχή εφαρμογής και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της.
Συνήθως, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος προτείνονται από 4 έως10 συνεδρίες, ανάλογα του τρόπου ζωής.
Μετά το πέρας της κάθε συνεδρίας επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος της θεραπείας είναι επιθυμητό να ακολουθηθεί ένα πλάνο συντήρησης.

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη Medi Well εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.