Μεσοθεραπεία

Ευεργετικά συστατικά στην καρδιά του δέρματος

Η Μεσοθεραπεία είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδος ενδοδερμικής έκχυσης ευεργετικών συστατικών, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, και εφαρμόζεται ώστε να βελτιώσει την ενυδάτωση, τον τόνο και την ελαστικότητα της αφυδατωμένης επιδερμίδας, ή τις περιοχές όπου παρουσιάζονται μικρές ουλές και λεπτές ρυτίδες.

Η μέθοδος της Μεσοθεραπείας αποτελεί την απάντηση της επιστήµης στην ανάγκη για νέο, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές που βρίσκονται γύρω από τις γωνίες των ματιών, λειαίνει τις μέτριες και βαθιές ρυτίδες μεταξύ της μύτης και της γωνίας του στόματος.

Θεραπευτικές Συνεδρίες

Ο γιατρός χρησιμοποιώντας μια μικρή σύριγγα με πολύ ψιλή βελονίτσα, εισάγει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος πολλαπλές εγχύσεις υλικών, όπως: αμινοξέα, βιταμίνες Α, C, E, ιχνοστοιχεία ρετινοϊκό οξύ, υαλουρονικό οξύ, και άλλα ευεργετικά στοιχεία.

Η μεσοθεραπεία επαναλαμβάνεται 4-6 φορές ανά 1 εβδομάδα και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου, μπορεί να επαναληφτεί ανά 3μήνο ή 6μήνο.

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη Medi Well εφαρμόζουμε πιστοποιημένα και αυθεντικά σκευάσματα τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.