Λεύκανση αιδοίου και πρωκτού

Η λεύκανση αιδοίου και πρωκτού προσφέρει μια λύση στο σκούρο χρώμα που μπορεί να επέλθει και να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Οι διαφορές χρώματος είναι φυσιολογικές σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Η θεραπεία προορίζεται για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μεταβολών χρώματος που προκαλούνται από τη γήρανση ή το περιβάλλον. Αυτές οι χρωματικές διακυμάνσεις μπορούν επίσης να προκληθούν από το συχνό τρίψιμο των υφασμάτων, τη φθορά του δέρματος, τον τοκετό, τις ορμόνες ή την ηλικία.

Η εφαρμογή γίνεται με τη  χρήση ειδικού laser (superbium 1540-2940) για την απομάκρυνση των σκουρότερων χρωματισμένων ιστών στις εν λόγω  περιοχές  προσφέροντας την επιθυμητή εμφάνιση που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τις κρέμες.

Aποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής. Το σκούρο χρώμα, αν δεν υπάρχει εκ γενετής, μπορεί να οφείλεται σε συχνές αποτριχώσεις με κερί, σε δύσκολους τοκετούς, σε ορμονικές αλλαγές ή απλώς στην ηλικία της γυναίκας. Επίσης η θεραπεία για τη περιοχή του πρωκτού μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε άνδρες. 

Πως γίνεται; 

 Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας laser superbium 1540-2940. Οι συνεδρίες που απαιτούνται κυμαίνονται από 2 εως 4  διάρκειας 30- 40 λεπτών, ανάλογα  την περίπτωση, όπου αφαιρείται η στοιβάδα της μελανίνης, στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ είναι ακίνδυνη και ανώδυνη. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και οριστικό.

Μετά τη συνεδρία μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ήπιου καψίματος στην περιοχή, το οποίο παύει να υφίσταται  οριστικά μετά από 2 ημέρες. Θα χρειαστεί ίσως η  τοπική εφαρμογή αλοιφής, ενώ για λίγες μέρες μπορεί να υπάρχει ένα μικρό οίδημα, το οποίο γρήγορα  υποχωρεί και η περιοχή της επέμβασης παραμένει ακάλυπτη χωρίς γάζα. Μετά τη συνεδρία, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην περιποίηση και στην υγιεινή της περιοχής, ενώ απαιτείται αποχή από τη σεξουαλική επαφή περίπου για 7 ημέρες.

Αντενδείξεις;  Διαταραχές πήξης του αίματος, λήψη αντιπηκτικών, διαβήτης, έρπης