Σύστημα Εξάλειψης Ραγάδων Σώματος

Εξάλειψη ραγάδων, ανάπλαση δέρματος

Σήμερα η πλειοψηφία των γυναικών και το 50% των ανδρών εμφανίζουν στο δέρμα τους λεπτές ραβδώσεις – τις χαρακτηριστικές αντιαισθητικές ραγάδες που εμφανίζονται κάτω από την επιδερμίδα και σε διάφορα σημεία του σώματος. Ωστόσο, αν μέχρι πρόσφατα άφηναν ανεξίτηλα τα σημάδια του χρόνου, σήμερα πλέον η αντιμετώπιση τους είναι εφικτή και σε μικρό χρονικό διάστημα.
H Kλινική Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDI WELL για την αντιμετώπιση των ραγάδων εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο Fractional Laser.

Με τη δράση ακτίνων λεπτές δέσμες διαπερνούν επιλεκτικά την επιφάνεια του δέρματος. Στοχεύοντας ακριβώς στο σημείο όπου υπάρχουν ραγάδες, αναγκάζουν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και στην πορεία του χρόνου το δέρμα  να αναπλασθεί.

Απαλλαγείτε από τις λευκές και κόκκινες ραγάδες

Η μέθοδος Εξάλειψης Ραγάδων με Laser Fractional επιτυγχάνει εκ νέου, υγιές και σφριγηλό δέρμα.
Οι γνωστές αντιαισθητικές ραγάδες ξεκινούν από κόκκινο χρώμα και καταλήγουν με την πάροδο του χρόνου σε λευκό. Οι κόκκινες ραγάδες σηματοδοτούν το πρωταρχικό στάδιο και οι πιθανότητες βελτίωσης αγγίζουν το 80% – 90%, ενώ όταν εξελιχθούν σε λευκές ραγάδες είναι πιο δύσκολο να επουλωθούν και σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA Αμερικής. Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι ασφαλέστατη και ανώδυνη, διαρκεί 20 – 30 λεπτά, χωρίς τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας και με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη Medi Well εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς Laser που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.