Man’s World!

Το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας είναι ένα δικαίωμα που ανήκει στις γυναίκες αλλά και στους άντρες. Η καλή εμφάνιση τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε άντρα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να γοητεύει, αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία της εικόνας του. Η αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος έχει γίνει μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής τελευταία στον ανδρικό πληθυσμό. Οι άνδρες αναζητούν τρόπους να φαίνονται νεότεροι και αναζωογονημένοι, με πρόσωπο φρέσκο και καθαρό. Όλο και περισσότεροι προσέχουν το σώμα τους, σε κάθε ηλικία, βελτιώνοντας ουσιαστικά τη συνολική «πρώτη εντύπωση»… και την επόμενη… και τη μεθεπόμενη!

Το παλαιό πρότυπο του επιτυχημένου οικονομικά άντρα έχει αντικατασταθεί από το πρότυπο ενός σύγχρονου άντρα που προσέχει με φυσικό τρόπο τον εαυτό του, ενός άντρα που είναι πάντα περιποιημένος και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη – ούτε την ευεξία του, ούτε τη ζωντάνια και το δυναμισμό που πρέπει να αποπνέει. Έτσι επιμένει πλέον να αντιμετωπίζει κάθε παράγοντα που μπορεί να τα επηρεάζει όλα αυτά.

Και η αλήθεια είναι πως η ανδρική επιδερμίδα φθείρεται από τους ίδιους παράγοντες που φθείρεται και η γυναικεία: ήλιος, ρύπανση, στρες, φυσική φθορά του χρόνου κλπ. Επιπλέον, το ανδρικό σώμα δεν παραμένει ούτε αυτό ανεπηρέαστο με το πέρασμα του χρόνου.

Συμπέρασμα;

Η ανάγκη για φροντίδα προσώπου & σώματος δεν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού. Είναι δεδομένη ανεξαρτήτως φύλου!

Και γίνεται προσωπική υπόθεση για όποιον αγαπάει τον εαυτό του, για όποιον σέβεται και τιμά το σώμα & το πνεύμα του.

Mediwell for MEN! 

Στη Medi Well Care & Beauty Clinic, προτείνουμε στους άντρες-πελάτες μας θεραπείες που έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να συμβάλουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο στη βελτίωση της εμφάνισης και της ζωής τους.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες μας:

Αποτρίχωση

Στη Medi Well Care & Beauty Clinic, σας παρέχουμε όλο το φάσμα των σύγχρονων μεθόδων για την εξάλειψη της τριχοφυΐας :

• Την τελευταίας γενιάς Laser αποτρίχωσης του συστήματος
Alexandrite, GentleLASE του οίκου CANDELA

• Το  νεο καινοτόμο σύστημα Φωτοαποτρίχωσης IPL Palomar με τη
χρήση παλμικού φωτός.

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπεία για ουλές ακμής (Fractional). Πρόκειται για μία μέθοδο ανανέωσης και επεμβατικής ανάπλασης της επιδερμίδας, που  βελτιώνει την υφή του δέρματος, τη λείανση επιφανειακών ρυτίδων και ραγάδων και την αφαίρεση δερματικών βλαβών.

Θεραπεία για ανόρθωση και χαλάρωση στη περιοχή του διπλοσάγονου και του λαιμού.

Θεραπεία με λεπτά απορροφήσιμα νήματα pdo που βοηθούν στην ανόρθωση σε περιοχές που έχουν υποστεί χαλάρωση).

Θεραπείες για τα μάτια

  • Fractional
  • Ραδιοσυχνότητες
  • Υαλουρονικό. Μία θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, που καταπολεμά την κούραση (μαύρους κύκλους & τυχόν πρηξίματα). Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια υδρόφιλη πρωτεΐνη του δέρματος που βρίσκεται σε φυσική μορφή μέσα στο σώμα μας, παρέχοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα. Με τον καιρό, η περιεκτικότητα του ανθρώπινου δέρματος σε Υαλουρονικό μειώνεται και το δέρμα αρχίζει να παρουσιάζει προβλήματα ενυδάτωσης. Η θεραπευτική αγωγή επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα.

Θεραπείες Σώματος

Για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως η κοιλιά, love handles, κλπ. που αποτελεί και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στο αντρικό σώμα.

•Μεσοθεραπεια με φωσφατιδυλοχολίνη

• Κρυολιπόλυση

• Cavitation

Θεραπεία τις ραγάδες 

Σήμερα το 50% των ανδρών εμφανίζουν στο δέρμα τους λεπτές ραβδώσεις – τις χαρακτηριστικές αντιαισθητικές ραγάδες που εμφανίζονται κάτω από την επιδερμίδα και σε διάφορα σημεία του σώματος.

Στη Kλινική Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDI WELL εφαρμόζουμε την πρωτοποριακή μέθοδο Fractional Laser. Το laser Palomar Micro-Fractional αποτελεί μια μη χειρουργική διαδικασία που χρησιμοποιεί παλμούς φωτός fractional laser για να διασπάσει τις ραγάδες και να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σας.

Η μοναδική εφαρμογή που είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA Αμερικής.

Μαλλιά

Μεσοθεραπεία για τριχόπτωση – Αλωπεκία. Η συγκεκριμένη θεραπεία δίνει λύση στα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν ν’ αποκτήσουν λαμπερά, υγιή & δυνατά μαλλιά.

Συγκεκριμένα, η Μεσοθεραπεία…

  • Σταματά την τριχόπτωση
  • Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των τριχών
  • Βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών

All men are NOT the same!

Ελάτε στη Medi Well Care & Beauty Clinic να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Γιατί όλοι οι άντρες… δεν είναι ίδιοι! Κάθε ένας έχει διαφορετικές ανάγκες περιποίησης. Σκοπός μας είναι να δούμε μαζί τις δικές σας και να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες που θα ταίριαζαν απόλυτα σε εσάς προσωπικά.

Διασφάλιση Ποιότητας. Και φυσικά και ποιοτικά!

Στη Medi Well Care & Beauty Clinic, χρησιμοποιούμε μηχανήματα, υλικά και σκευάσματα που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Όλες οι θεραπείες μας έχουν Πρωτόκολλα Ασφαλείας.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνά κανείς ότι η καλή εικόνα μας εξωτερικά ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο με την καλή μας διάθεση εσωτερικά!