Συστήματα Αντιμετώπισης Κυτταρίτιδας

Αισθανθείτε σιγουριά με τον εαυτό σας

Βασική αιτία για τη δημιουργία της κυτταρίτιδας αποτελεί η συσσώρευση οιστρογόνων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αποθήκης λίπους και κατά συνέπεια η αύξηση της πτύχωσης του δέρματος.

H Kλινική Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDIWELL παρέχει όλο το φάσμα των σύγχρονων μεθόδων για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, εφαρμόζοντας τελευταίας γενιάς Συστήματα, όπως: ραδιοσυχνότητες, το πρωτοποριακά μοναδικό LASER Smoothshapes και τη Μέθοδο της Μεσοθεραπείας.

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας με κύματα Ραδιοσυχνοτήτων

Το σύστημα Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας με Ραδιοσυχνότητες διοχετεύει κύματα ραδιοσυχνοτήτων στα επίμαχα σημεία της κυτταρίτιδας διασπώντας τα υπερτροφικά λιποκύτταρα. Ραδιοσυχνότητα ονομάζουμε τον αριθμό ταλαντώσεων στη μονάδα του χρόνου της οποίας το φάσμα βρίσκεται στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Μεταφορά Θερμότητας
Τα σημεία που έχουν προεπιλεγεί  “σαρώνονται” απ’ την κεφαλή των ραδιοσυχνοτήτων, κάτω από το δέρμα, προκαλώντας ελαφριά αίσθηση δόνησης και θερμότητας, όμως ποτέ ενόχληση. Η μεταφορά θερμότητας βοηθάει την αύξηση της κυκλοφορίας και παράλληλα επιτυγχάνει συρρίκνωση στα λιποκύτταρα.

Περιοχές Εφαρμογής
Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας, χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών [RF]. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό βάρος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Η μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με Ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία εναπόθεσης κυτταρίτιδας, όπως, σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς ενώ μειώνει πόντους κυτταρίτιδας στα μπράτσα.

Θεραπευτικές Συνεδρίες
Ο εξειδικευμένος γιατρός προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ανάλογα την περιοχή χρειάζονται περίπου 8 συνεδρίες μέσης διάρκειας περίπου 20 λεπτών. Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συνιστώνται για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διασφάλιση Ποιότητας
Στη Medi Well εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Σύστημα RF & Cavitation – Cocoon Duotechnology

Απολαύστε τα ορατά αποτελέσματα της μη επεμβατικής, ασφαλούς και ανώδυνης θεραπείας από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Δύο κορυφαίες τεχνολογίες, οι ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency) και η σπηλαίωση (Cavitation) συνδυάζονται για τη δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας με Laser Smoothshapes

Με υπέρυθρο φως στον ιστό του δέρματος
Το LASER Smoothshapeς είναι το πρωτοποριακό και μοναδικό σύστημα LASER κατά της κυτταρίτιδας που συνδυάζει το λέιζερ με την ενδερμολογία και έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Το υπέρυθρο φως σε συνδυασμό με μηχανική αναρρόφηση και μασάζ, αντιμετωπίζει μακροχρόνια τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα.

Πολλαπλά Πλεονεκτήματα
Πρόκειται για μια ανώδυνη εφαρμογή, κατά τη διάρκεια της οποίας ενεργοποιούνται οι φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Το λέιζερ διεισδύει στους ιστούς προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους, με αποτέλεσμα να:

– οδηγεί στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων
– δρα ευεργετικά στο κολλαγόνο
– παρέχει σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος
– επιτυγχάνει πιο ελαστικά τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες
– δημιουργεί μια ευχάριστη ζεστασιά στην περιοχή χωρίς το δέρμα να είναι ζεστό

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων, σύσφιγξη και λείανση της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού».

Θεραπευτικές Συνεδρίες
Ο εξειδικευμένος γιατρός προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Συνήθως, για την επίτευξη του στόχου προτείνονται 8 με 10 συνεδρίες, 2 κάθε εβδομάδα. Από τους 6 μήνες ως τον ένα χρόνο χρειάζονται 2 επιπλέον συνεδρίες. Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συνιστώνται για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διασφάλιση Ποιότητας
Στη Medi Well εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς Laser που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας με Μεσοθεραπεία

Με ενδοδερμική έκχυση φυτικών σκευασμάτων
Η μέθοδος της Μεσοθεραπείας αποτελεί την απάντηση της αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται με την τεχνική μικροβελόνων μεγέθους 4mm και ειδική συσκευή έγχυσης κυρίως φυτικών σκευασμάτων – εκχυλίσματα βοτάνων, σε συνδυασμό με φαρμακευτικές ουσίες που διευκολύνουν την απελευθέρωση των λιποκυττάρων.

Αποτελεσματική Λιποδιάλυση
Η μέθοδος της Μεσοθεραπείας προσφέρει τη σύσφιγξη και ανάπλαση του προβληματικού δέρματος. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποδόμηση των κυττάρων και την επαναφορά του όγκου. Πρόκειται για αποτελεσματική ενέσιμη λιποδιάλυση χωρίς να απαιτείται αναισθησία ή χρόνος αποθεραπείας. Η Μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, καθώς επιτρέπει άμεσα να επιστρέψουμε σε οποιαδήποτε καθημερινή μας δραστηριότητα. Επιτυγχάνουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν η θεραπεία συνδυάζεται, με: καθημερινή ήπια άσκηση, περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση, αποφυγή καπνίσματος και διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών).

Θεραπευτικές Συνεδρίες
Πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη και γρήγορη, χωρίς παρενέργειες. Ο εξειδικευμένος γιατρός προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Συνήθως, για την επίτευξη του στόχου προτείνονται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες, ανά 10-14 ημέρες. Δεν ενδείκνυται σε άτομα που είναι αλλεργικά στις ουσίες που εγχέονται, σε εγκύους, αλλά και σε γυναίκες που θηλάζουν.  Μετά την επέμβαση και για ένα εικοσιτετράωρο αποκλείεται το καυτό μπάνιο και η σωματική άσκηση.

Διασφάλιση Ποιότητας
Στη Medi Well εφαρμόζουμε εξοπλισμούς τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.