Ανακαλύψτε το νέο σας πρόσωπο με της τελευταίας γενιάς Laser Superbium Μicro-Fractional

Όμορφη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες, ουλές, σημάδια ακμής, κηλίδες & ραγάδες
Είναι αυτό που θέλετε και πραγματικά σας αξίζει!

Η θεραπεία με laser Superbium Micro-Fractional θεραπεύει τις ανεπιθύμητες ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και οποιουδήποτε σημείου του σώματος. Ευκολότερο από ποτέ να βελτιώσετε την όψη και την υφή της επιδερμίδας σας χωρίς χειρουργική επέμβαση ή μεγάλο χρόνο ανάρρωσης και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ.
Η λύση του laser Superbium Micro-Fractional τεχνολογίας μπορεί να σας δώσει νεανική, ευχάριστη στην αφή και όμορφη επιδερμίδα.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Laser Superbium Micro-Fractional:

> Ευέλικτες θεραπείες για διάφορες παθήσεις της επιδερμίδας
> Εύκολη και άνετη διαδικασία, σχεδόν ανώδυνη
> Εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο αποθεραπείας
> Εγκεκριμένες από τον οργανισμό FDA Αμερικής
> Για κάθε τύπο επιδερμίδας

Το Laser Superbium Micro-Fractional 1540 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εξής περιπτώσεις:
> Καφέ σημάδια γήρανσης
> Καφέ σημάδια φθοράς από τον ήλιο
> Μέλασμα
> Ρυτίδες Προσώπου / Ντεκολτέ
> Βελτίωση του τόνου και υφής της επιδερμίδας σε πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια κ.ά.
> Ραγάδες κόκκινες / λευκές
> Διευρυμένοι πόροι επιδερμίδας
> Σημάδια / Ουλές ακμής
> Χειρουργικές ουλές / Χηλοειδή

Αποτελεσματική λύση για τις ραγάδες ακόμα και με λίγες μόνο θεραπείες Laser Superbium Micro-Fractional

Οι ραγάδες είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα σχεδόν για κάθε γυναίκα. Κάνουν την εμφάνισή τους κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα –την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους. Αποτελούν μια φυσιολογική κατάσταση αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζήσετε μια ζωή με αυτές!

Επιτέλους υπάρχει θεραπεία!
Ανακτήστε την καθαρή, απαλή και ευχάριστη στην αφή επιδερμίδα.

Η θεραπεία Laser Superbium Micro-Fractional χρησιμοποιεί μικροδέσμες laser για να διασπάσει τις ραγάδες και να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό παραγωγής νέου κολλαγόνου αντικαθιστώντας τις κατεστραμμένες στοιβάδες του δέρματος. Η παραγωγή νέου κολλαγόνου βελτιώνει δραματικά την όψη της επιδερμίδας
σας. Με λίγες μόνο θεραπείες, μπορεί να εξαλειφθεί η ερυθρότητα, να αλλάξει η υφή της επιδερμίδας ώστε να απαλυνθούν οι ραγάδες και να μην είναι πλέον ορατές. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό για πρόσφατες ραγάδες ή για όσες έχουν εμφανιστεί πριν από χρόνια.

Συχνές ερωτήσεις:

 • Ταιριάζει στο δικό μου τύπο επιδερμίδας;
  Η θεραπεία Laser 1540 εφαρμόζεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, από την πολύ ανοιχτόχρωμη μέχρι την πολύ σκουρόχρωμη. Η μέθοδος Μicro-Fractional, μπορεί με την κατάλληλη επιλογή παραμέτρων, να δώσει λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και ατέλειες. Ο ιατρός σας θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές θεραπείας.
 • Πώς ενεργεί;
  Ο ιατρός σας χρησιμοποιεί laser τελευταίας γενιάς με τεχνολογία Micro-Fractional, εγκεκριμένη από τον διεθνώς αξιόπιστο οργανισμό FDA Αμερικής. Το Laser Superbium χρησιμοποιεί μικροδέσμες ενέργειας laser για να επενεργήσει στον ιστό από την εξωτερική μέχρι την εσωτερική στοιβάδα του δέρματος. Μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του σώματος δημιουργείται νέος, υγιής ιστός ο οποίος θα αντικαταστήσει τις
  περιοχές του ιστού που έχουν το πρόβλημα με αποτέλεσμα την
  εμφάνιση νέας, πιο υγιούς επιδερμίδας.
 • Πόσο διαρκεί μια θεραπεία;
  Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Συνήθως μεταξύ 15-60 λεπτών. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ο ιατρός σας μπορεί να σας προτείνει
  μία συνεδρία ή μια σειρά διαδοχικών θεραπειών για να έχετε τα
  καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 • Πόσο γρήγορα θα επανέλθω στις δραστηριότητές μου;
  Συνήθως μπορείτε να επανέλθετε στις κανονικές σας δραστηριότητες την ίδια ημέρα μετά από τη θεραπεία.
 • Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
  Συνήθως απαιτούνται 3-5 θεραπείες ανάλογα με την ποιότητα του προβλήματος και το σχήμα θεραπείας που θα επιλέξει ο ιατρός σας.
 • Θα πονέσω;
  Η μέθοδος χρησιμοποιεί μηχανισμό ψύξης της επιδερμίδας και υπάρχει μια αίσθηση παγωμένου και ζεστού εναλλάξ. Οι περισσότεροι αισθάνονται μικρά τσιμπήματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μετά τη θεραπεία μια αίσθηση θερμότητας που διαρκεί λίγες ώρες.