Σύστημα Κρυολιπόλυσης – Λιπογλυπτικής

Απελευθερωθείτε από το περιττό λίπος με ελεγχόμενο ψύχος

H Kλινική Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDI WELL εφαρμόζει το επαναστατικό σύστημα μείωσης του τοπικού υποδόριου λίπους, με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους, από τα σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και γυμναστική, όπως, κοιλιά και “ψωμάκια”.

Η θεραπεύσιμη περιοχή εκτίθεται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία των μείον 5 βαθμών, για περίπου 1 ώρα, χωρίς όμως να βλάπτονται οι γύρω ιστοί, όπως δέρμα, αγγεία, νεύρα και μύες.

Στη συνέχεια τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος αποβάλλονται μέσω φυσικής διαδικασίας. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Θεραπευτικές Συνεδρίες

Ο εξειδικευμένος γιατρός προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Συνήθως, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος προτείνονται έως 3 συνεδρίες ανά 2 μήνες.

Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη Medi Well εφαρμόζουμε μηχανήματα τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.