Θεραπεία Σύσφιγξης με Ραδιοσυχνότητες RF

rf

Ενίσχυση αυτοπεποίθησης, αίσθηση ανανέωσης

Η μέθοδος σύσφιγξης προσώπου με Ραδιοσυχνότητες RF εφαρμόζονται στην αισθητική ιατρική για τη δραστική αντιμετώπιση εναποθέτηση λίπους τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο και τη σύσφιγξη στο περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού.

Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας, χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών [RF].

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου πιο επιφανειακά – γύρω από τα μάτια, στο κάτω βλέφαρο, ή στην περιοχή του λαιμού, όπου το δέρμα σε σημεία είναι χαλαρωμένο λόγω του ότι βρίσκεται συχνά εκτεθειμένο στον ήλιο.

Με την μονοπολική ραδιοσυχνότητα η θερμότητα μεταφέρεται πιο βαθειά, σε περιοχές όπως είναι τα μάγουλα.

Με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα, σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Θεραπευτικές Συνεδρίες

Η διαδικασία θεραπείας είναι γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μετά τη συνεδρία επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την ανταπόκριση που παρουσιάζει κάθε επιδερμίδα

Τα αποτελέσματα συνήθως είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία – σύσφιγξη προσώπου – με διαρκή προοδευτική βελτίωση τους επόμενους 6 μήνες.

Μετά το πέρας της συνεδρίας επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διασφάλιση Ποιότητας

Στη Medi Well εφαρμόζουμε τις τελευταίας γενιάς Ραδιοσυχνότητες RF που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.